Oikean rahan pelitilin rekisteröinti sivu ilmestyy. Täytä kaikki vaaditut kohdat.
  • Luo käyttäjätunnus ja salasana jotka ovat ainutlaatuisia vain sinulle.
  • Varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein sillä se on ensisijainen yhteydenpitoväline kanssasi.

Klikkaa Rekisteröidy Nyt. Henkilötiedot sivu ilmestyy. Ennenkuin aloitat pelaamisen oikealla rahalla, sinun tulee vahvistaa pelitilisi.

Täytä kaikki vaaditut kohdat. Varmista että kaikki kentät ovat täytetty oikein täsmällisillä tiedoilla. Klikkaa Lähetä kun olet valmis.

Sähköpostin vahvistussivu ilmestyy. Lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostiosoite kenttään. Varmista että lisäät oikean sähköpostiosoitteesi joka on kirjattu oikein. Klikkaa Lähetä vahvistuskoodi. Vahvistuskoodi tullaan lähettämään sähköpostiosoitteesesi välittömästi.

Kun olet vastaanottanut vahvistuskoodin, klikkaa saamasi sähköpostin tarjoamaa linkkiä. Voit myös kopioida ja liittää vahvistuskoodin Vahvistuskoodi kenttään, tai kirjoittaa sen siihen.
Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, klikkaa Lähetä.
Jäsenalueen kotisivu ilmestyy.

Olet nyt valmis pelaamaan oikealla rahalla.